Friday, June 21, 2013

Alam Flora & Fauna

Posted by anna_annisa at 6:51 AM 3 comments Links to this post
Assalamualaikum...lama x update blog ni. Agak nya ada pembaca yang menunggu entri baru.. Hehe xmau cakap panjang2 sebab kali ni ADMIN mau tunjukkn beberapa gambar binatang kesayangan ADMIN berlatarkan flora...hehehe...jom tengok...hasilnya x seberapa tp ADMIN belajar sesuatu lepas snap gambar2 ni...

..Anjang...serius ny kucing ADMIN ni hehehe

next one, ADMIN x tau apa nama binatang ni hehe. Mungkin spesis lady bird..hehe...mgkin laa


nama kucing ni 'Pindik'. Kenapa nama dia pelik? hehe sebab ekor dia pendek sangat. macam ekor arnab...



Okey...yang ni apa pula? Pucuk apa ni? hehehe...d belakang rumah, bapa ada tanam banyak bibit pokok getah untuk d jual.. ni pucuk daun getah laaa


masa ADMIN tunjukkan gambar ni dengan kakak ADMIN. kakak ketawa....knpa? dia hairan kenapa ADMIN snap pic ayam yang kurang bulu nya...Haha. masa ADMIN snap gambar, ayam ni asyik2 patuk kaki ADMIN. Betullll...hehe..ayam ADMIN banyak yang jinak. Jadi ADMIN jalan pusing d antara bibit pkok getah 2 supaya dia x ikut. Dapat la snap pic ayam ni..


anak ayam? sebenarnya banyak anak ayam di reban ni. Bila ADMIN duduk dekat reban ni dan halakan  lensa kamera pada anak ayam ni ADMIN dapat rasa yang ayam ni blur...hahaha..sebab dorg x pernah nampak benda yang ADMIN pegang haha. betul la....hanya ADMIN sorang yang berada di sana, jadi ADMIN dapat tengok reaksi anak2 ayam 2.. (ADMIN x gila okey, yang ni betul2 pengalaman ADMIN sendiri)



yang ni bunga apa pula? ADMIN pun xtau apa namanya. Jalan keliling rumah, banyak tumbuh d tepi2 batu hehe..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Habis dahhhh ^________^ Cukuplah untuk perkongsian hari ni...Alhamdulillah.. Opsss..maaf jika tkasar bahasa. Assalamualaikum para pembaca..


Saturday, May 4, 2013

Inikah Close Up?

Posted by anna_annisa at 8:08 PM 3 comments Links to this post
Assalamualaikum..morning ^_____^ ari ni ADmin ad pic baru untuk dikongsi. ...Jom Tengok...
(*belum pro lagi...msh belajar...)





Saturday, April 27, 2013

..Keindahan Senja...

Posted by anna_annisa at 4:56 AM 0 comments Links to this post
Assalamualaikum ^_________^...
hari ni admin mau tunjuk 3 keping gambar yang admin sendiri snap. Lokasi nya? hehe...tak jauh dari kawasan pantai. emmm rasany tak perlu lah admin terangkan lebih lanjut di mana lokasi admin. Firstly, sebelum anda view pic ni...Admin nak bagitahu sesuatu. Apa dia? Okey, admin bukanlah juru gambar yang profesional. Admin baru saja memiliki kamera DSLR ni pada Mac 2013. Admin sangat2 minat snap gambar. Opsss terlebih sudah.. Jadi, apa2 komen lepas ni admin akan terima dengan hati yang terbuka sebab admin ni budak baru belajar...hehe jom tengok keindahan di waktu senja ni.,,




Wednesday, April 24, 2013

Assalamualaikum..

Posted by anna_annisa at 5:30 PM 0 comments Links to this post

^__________^ selamat petang untuk siapa2 yang ter....singgah d blog ni hehe. Blog ni belum ada apa2 post. Excited mau buat blog ni untuk gambar2 yang admin snap dengan kamera digital. Hasilnya taklah seberapa, tapi admin sangat berbesar ati untuk berkongsi. 
*pic doodle muslimah atas 2, admin download dr internet ya, 

Tuan Rumah Blog,
annisa,
 

Lensa Kamera Annisa Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting